Laatste nieuws

tarieven vacatures

 

 

 

lees meer


Gewijzigde aanlevertijden voor de feestdagen

Vanwege de aankomende feestdagen zullen enkele van onze deadlines en verschijningsdagen...

lees meer


Brugnieuws

 

 


De Swollenaer

 

 


De Stadskoerier

 

 


De Drontenaar.nl

 

 


Nunspeet belang


Streeknieuws

 

 


BrugMedia

Samen bereiken we meer

 

De overheid heeft het over de participatie maatschappij als een nieuw fenomeen. Bij BrugMedia loopt samenwerken al jarenlang door onze aderen en breiden we dat ieder jaar verder uit. Het brengen van lokaal nieuws is een mooi vak en door samenwerken bereiken we letterlijk en figuurlijk meer.  

Het doet de medewerkers van BrugMedia veel genoegen dat de lezers van BrugMedia wekelijks uitkijken naar hun krant en dagelijks naar onze websites. Daar vinden zij het lokale nieuws, nieuws van dichtbij, nieuws dat hen raakt en écht interesseert. De nieuwsgierigheid naar dit lokale nieuws maakt dat het bereik van onze kranten en websites op een hoog niveau ligt. Op een niveau waarvan wij zeggen: wanneer u uw klant lokaal of in de regio wilt bereiken, dan doet u als adverteerder er verstandig aan om onze kranten, of sites in te schakelen. Of één van de vele titels waar mee we samenwerken vanuit De IJsseldelta combinatie, voor lokaal en optimaal bereik.
Onze media-adviseurs willen u graag nader informeren.

 

Elke week maken redacteuren en media-adviseurs op deze wijze hun krant. Elkaar versterkend en elkaar aanvullend daar waar dit wenselijk en nodig is. Deze kranten worden door de vormgevers van bco reclameburo, een dochterbedrijf van BrugMedia, vormgegeven. Zij kunnen u op alle fronten ontzorgen, van een frisse nieuwe huisstijl tot het ontwikkelen van een nieuwe website. Ook in 2017 zien wij weer de uitdaging om samen met u mooie kranten te maken, de sites up-to-date te houden en ons beste beentje voor te zetten. En als u goed heeft opgelet, doen wij dat vooral samen met u! Want door één simpele muisklik kunt u ook zelf 24/7 artikelen uploaden via onze sites. Samen brengen wij het nieuws, samen gaan we lokaal en doelgericht bezig. Samen stellen wij doelen en samen gaan wij die realiseren, de som van krant en online is samen meer bereiken!

 

 

 

Wij nodigen u graag uit.

 

 

                                                 

 

 Bauke Hoekstra Johan van der Kolk
   
   algemeen directeur commercieel directeur
   BrugMedia BrugMedia
  b.hoekstra@brugmedia.nl j.vdkolk@brugmedia.nl

 

 

Klik hier om onze Media-documentatie te downloaden.