Familieberichten en Jippies

Jippie
 
Wilt u iemand feliciteren? Plaats dan een Jippie in een van onze kranten. U kunt de tekst met een foto als bijlage mailen naar info@brugmedia.nl. Op onze dtp-studio wordt er dan een feestelijke advertentie van gemaakt. De kosten (zwart/wit € 20,00 of full colour € 25,- ) dienen echter voor sluitingstijd contant bij ons aan de balie te worden voldaan. U kunt bij ons niet pinnen.
Wanneer het niet mogelijk is om langs te komen, kan er ook via telebankieren worden voldaan. Wanneer u dat wenst, geven we u de betalingsgegevens door per e-mail.
 

 

 

 

Familieberichten
 
 
 
Familieberichten (huwelijksaankondigingen, rouwadvertenties, dankbetuigingen en dergelijke) worden gerubriceerd, bij elkaar geplaatst op onze Familie-pagina. Rouwadvertenties worden, na overleg, ook na sluitingstijd opgenomen, zolang dit mogelijk is.  U kunt uw tekst sturen naar familieberichten@brugmedia.nl.
Vermeld in welke krant u de advertentie geplaatst wilt hebben, het factuuradres en een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent voor overleg.
 
Familieberichten worden opgebouwd met blokken van 81 mm. breed x 25 mm. hoog. Tijdens het opmaken van de advertentie wordt in alle redelijkheid bepaald hoeveel blokken er nodig zijn om de advertentie goed weer te geven. Per blok berekenen we onderstaand millimetertarief x 25.
 
Millimetertarieven 2017
 
Swollenaer Brug Stadskoerier Streeknieuws
€ 0,77 € 0,65 € 0,61 € 0,58

 

                                          
Toeslag FC 25% met een minimum van € 20,-
 Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW