Doelgroeppagina's

In al onze kranten hebben wij tal van speciale doelgroeppagina’s voor ondernemers die heel gericht willen adverteren. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld trouw-, bouw-, beauty- en woonpagina’s. Ook brengt BrugMedia regelmatig seizoens- of gelegenheidsgebonden bijlagen, genaamd KiK’s (krant in krant), zoals de Modebijlage in maart en september, Brug To Business, Oktober Woonmaand, Sportscholenbijlage of Oranje-special. Op deze pagina’s kunt u tegen scherpe tarieven heel gericht adverteren. Uw media-adviseur vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden.


 

Brug To Business

Brug To Business is een 4-wekelijkse Business to Business bijlage van weekblad De Brug en bericht over zakelijke bewegingen in de gemeente Kampen. Meer informatie kunt u lezen bij de informatie over weekblad De Brug.

Klik hier voor meer informatie.


Familieberichten

Familieberichten (huwelijksaankondigingen, rouwadvertenties, dankbetuigingen en dergelijke) worden gerubriceerd bij elkaar op onze Familiepagina geplaatst. Rouwadvertenties worden, na overleg, ook na sluitingstijd opgenomen, zolang dit mogelijk is.
U kunt uw tekst sturen naar familieberichten@brugmedia.nl. Familieberichten worden standaard doorgeplaatst naar de websites.
Vermeld in welke krant u de advertentie geplaatst wilt hebben, het factuuradres en een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent voor overleg.


Familieberichten worden opgebouwd met blokken van 81 mm breed x 25 mm hoog. Tijdens het opmaken van de advertentie wordt in alle redelijkheid bepaald hoeveel blokken er nodig zijn om de advertentie goed weer te geven. Per blok kennen wij een tarief. Het aantal geschakelde blokken bepaalt heel eenvoudig het totaal-tarief.

Klik hier voor de tarieven.

 

Jippie

Wilt u iemand feliciteren? Plaats dan een Jippie in een van onze kranten. U kunt de tekst met een foto als bijlage mailen naar info@brugmedia.nl. Op onze dtp-studio wordt er dan een feestelijke advertentie van gemaakt. De kosten (zwart/wit € 20,00 of full colour € 25,-) dienen echter voor sluitingstijd contant bij ons aan de balie of via telebankieren te worden voldaan. U kunt bij ons niet pinnen. 

Jippies worden standaard doorgeplaatst naar onze websites

 


Rubrieks advertenties

Om deze dienstverlening nog verder te optimaliseren kunt u vanaf nu uw rubrieksadvertenties online opgeven via  kleintjes.brugmedia.nl.

Kijk hier voor meer uitleg. 

 

 


 

Bewijsnummers

Al onze bewijsnummers zijn digitaal te vinden op onze websites (klik op ‘lees de krant online’). www.brugnieuws.nl voor De Brug - www.deswollenaer.nl voor De Swollenaer - www.destadskoerier.nl voor De Stadskoerier. Papieren bewijsnummers
worden op verzoek toegestuurd tegen betaling van € 7,50.

 

Geld verdienen voor uw clubkas?

Als vereniging je eigen pagina in één van de uitgaven van BrugMedia? Dat kan. En naast het feit dat u de hele regio op de hoogte houdt van uw clubnieuws, valt er nog geld mee te verdienen ook. De vereniging koopt voor een speciaal gereduceerd  verenigingstarief een hele pagina en verkoopt vervolgens zelf daar advertenties op van bijvoorbeeld haar sponsoren. De opbrengsten van deze advertenties zijn voor 100% voor de club, dus weer extra geld in de clubkas. Zo vangt u twee vliegen in één klap. Informeer bij uw media-adviseur naar de mogelijkheden.